072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

Vloersticker
Vloersticker trap

(GECERTIFICEERDE) ANTISLIP VLOERSTICKERS

De vloerstickers die wij leveren zijn van een duurzaam stickervinyl welke is gecoat met een speciale lijm welke stevig aan het vloeroppervlak hecht en indien nodig een schone verwijderbaarheid biedt*De lijmlaag van de vloersticker is bij ons grijs, die hierdoor doorschijnen van de ondergrond tegengaat waardoor de kleuren helderder en krachtiger overkomen. Tevens zijn de vloerstickers voorzien van een gecertificeerd kras- en waterbestendig antislip laminaat (R10).

Naast vloerstickers levert Just Print It ook tabletalkers, posters, plafondhangers, deur- & raamstickers, vloervinyl, borden en roll-up systemen. Alles bedrukbaar in uw eigen huisstijl.

Goede weerstand tegen reinigingsmiddelen
De oplosmiddelhoudende permanente acrylkleefstof garandeert een goede weerstand tegen water en reinigingsmiddelen en een hoge hechting op een grote verscheidenheid aan ondergronden: o.a. gewaxte PVC-, keramische en tegelvloeren (* disclaimer van toepassing).

Milieuvriendelijke en geurvrije Latex inkt
Vloerstickers worden geprint op onze HP Latex printers, onze printers zijn voorzien van een milieuvriendelijke en geurvrije inkt en garanderen dat je lang kunt genieten van de briljante kleuren (verbleken minder snel).

EIGEN ONTWERP MOGELIJK

Doordat wij de productie van de vloerstickers volledig in eigen productie houden kunnen wij de kwaliteit waarborgen waarvoor wij staan. Tevens is het mogelijk om unieke stickers te maken in de opmaak, kleuren, vormen en maten die jij wilt! Volledig contour gesneden in iedere gewenste vorm en al te bestellen vanaf enkele stuks! Contour gesneden betekent het uitsnijden van jouw ontwerp in elke vrije (gewenste) vorm.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.

* Disclaimer
Just Print It kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en/of na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen / aantasting van de ondergrond zijn voor eigen risico. 
Informatie en plakinstructie
MONTAGE
Alvorens de sticker aan te brengen dient de ondergrond vetvrij te worden gemaakt. Vermijd gebruik van schoonmaakmiddelen met siliconen of glansmiddelen zoals Glassex! Deze middelen hebben een negatief effect op de lijmlaag / kleefkracht van stickers. Zorg dat de vloer dus vetvrij, schoon en droog is.

De vloersticker wordt geleverd op een papieren siliconendrager. Hierdoor is de sticker gemakkelijk van de drager af te halen. Indien de drager is verwijdert is de lijmlaag vrij / open en kan je beginnen met monteren: Zorg ervoor dat de siliconendrager niet op de grond blijft liggen, door de siliconenlaag is deze spekglad.

Vermijd om op of aan de rand van een voeg te beginnen, over een voeg plakken is geen probleem (minimaal 3 cm afstand van de rand van de sticker tot de voeg). Leg de sticker niet in 1 keer neer, maar begin van 1 zijde en rol de sticker dan al wrijvend (van binnen naar buiten) uit tot de sticker vlak komt te liggen. Druk de randen goed aan.

VERWIJDEREN VAN DE VLOERSTICKER
Bij verwijdering kunt u de sticker – lichtjes- warm föhnen, hierdoor wordt de lijmlaag geactiveerd en is de sticker gemakkelijker te verwijderen.gs.