072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

ROLL-UP BANNERS (85x200CM)

Onze premium roll-up banners zijn van een duurzame en dikkere kwaliteit aluminium (lichtgewicht) en worden veelal gekozen om dezelfde boodschap bij één of meerdere gelegenheden te tonen. Ideaal als je veel uitingen tegelijk hebt zoals bij een lanceringscampagne, evenement, beurs of als display in jouw showroom of winkel. 

FERRARI DECOLIT DOEK

Standaard wordt geprint op ons duurzame Ferrari Decolit (blijft strak gespannen en krult nagenoeg niet) en wordt door ons vakkundig gemonteerd in het systeem. De achterzijde is voorzien van een zwarte backing welke het hinderlijk doorschijnen tegengaat. Tevens voldoet ons Ferrari Decolit doek aan brandklasse M1/B1. Naast dit printen wij de doeken met een milieuvriendelijke HP Latex inkt.

ADVIES NODIG?

Zoveel ideeën en concepten om informatie, producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bij ieder (nieuw) concept is het verstandig om bij ons advies in te winnen over de mogelijkheden. Wij kunnen jou ook helpen met de opmaak, onze vormgevers staan voor je klaar! Veel is mogelijk, stel ons gerust jouw vraag.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.