072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

DOORDRUKSETS / WERKBONNEN

Doordrukbonnen (ook wel bonnenboekjes genoemd) zijn erg handig voor het uitschrijven van een order of bon. Omdat het schrijven direct doordrukt op het tweede en/of derde vel heb je meteen een kopie voor de klant of jouw eigen administratie.

Wij leveren jouw doordrukbonnen gelijmd als set of per blok en kunnen deze voorzien van een dekvel (omslag). Het formaat en de opdruk bepaal jij: A6 – 105x148mm / A5 – 148x210mm / A4 – 210x297mm. Wij kunnen elk gewenst aantal leveren (ook in een kleine oplage) en verzorgen ook de opmaak voor jou.


BLOKLIJMEN

Bloklijmen is een methode waarbij een aantal vel op een kartonnen achterplat aan de rugzijde worden verlijmd, zoals bloknotes of schrijfblokken. Maar ook handig voor consumptiebonnen en werkbriefjes. Deze flexibele lijmrug maakt het mogelijk om gemakkelijk een vel van het blok los te scheuren.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.