072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

STICKERS & ETIKETTEN

Contour gesneden Stickers, Etiketten en Zelfklevende (product-)labels 
Voor vrijwel elk doel hebben wij een passend materiaalsoort. Volledig contour gesneden in iedere gewenste vorm en al te bestellen vanaf enkele stuks! Contour gesneden betekent het uitsnijden van jouw ontwerp in elke vrije (gewenste) vorm, dus van losse letters tot de vorm om een logo / afbeelding. Er wordt gebruikt gemaakt van geavanceerde digitale snijplotters, welke de levertijd aanzienlijk verkort t.o.v. het ouderwetse stansen.

Jouw stickers kunnen losgesneden, per vel of op rol worden geleverd, sluitzegels gaan uitsluitend per vel.

DIVERSE MATERIAALSOORTEN

Het is niet alleen belangrijk om te kijken voor welk doel jij de sticker wenst te gebruiken, maar ook de duurzaamheid van het materiaal en of deze indoor of outdoor wordt toegepast is van groot belang voor het uiteindelijke eindresultaat. Wij leveren diverse soorten belijmingen, afhankelijk van de ondergrond kunnen wij je hierover een passend advies geven. Zo hebben wij stickers van papier, onscheurbare film en diverse vinylsoorten.

Vinylstickers kunnen wij tevens voorzien van een matte of glanzende beschermfolie.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.