072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

PRESENTATIE- & OFFERTEMAPPEN

Laat je presentatiemappen en/of offertemappen drukken bij Just Print It, wij hebben de beschikking over diverse  stansvormen en kunnen indien gewenst ook een stansmes op maat voor je laten maken.


TIP: ONZE GEPRINTE MAPPEN

De digitaal geprinte mappen kunnen wij tegen zeer gunstige prijzen al vanaf 10 stuks leveren. Afgedrukt op stevig papier (350gr) en volledig voorzien van een opmaak die bij jou past. Het plano ongevouwen formaat is 31x45cm en kan voorzien worden van een door jou gewenste rugdikte van 2 tot bijv 5 mm. De mappen hebben een stevige kleefstrip waarin je de inhoud, d.m.v. een 2-gaats ponsing,  gemakkelijk in kan hangen.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.