072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

FLYERS

Flyers zijn gemakkelijk te verspreiden op bijvoorbeeld een beurs, evenement of simpelweg bij een mailing in te sluiten, bedoeld om jouw doelgroep snel en tegen relatief geringe kosten te bereiken. Flyers zijn in verschillende formaten en uitvoeringen te produceren, worden snel geleverd en ook rondhoeken is géén probleem!

PAPIERSOORTEN

De keuze van papier bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het eindresultaat. Onze flyers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en papiersoorten en al vanaf een kleine oplage te bestellen. En dat op het papier dat het best bij jou past: houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat / glimmend oppervlak of gerecycled papier.

ADVIES NODIG?

Zoveel ideeën en concepten om informatie, producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bij ieder (nieuw) concept is het verstandig om bij ons advies in te winnen over de mogelijkheden en inzet van print, offsetdruk, afwerking en verzending. Wij kunnen jou ook helpen met de opmaak, onze vormgevers staan voor je klaar!

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.