072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

POSTERS

Of het nu gaat om een aankondiging in de plaatselijke kroeg, een poster voor jouw presentatie op school of raamposters voor in de etalage: Wij leveren hoogwaardige grootformaat posters voor iedere doelgroep en je besteld bij ons je poster al vanaf 1 exemplaar. Wij printen vanaf rol en kunnen vrijwel elk formaat leveren, dit doen wij in 3 kwaliteiten: PREMIUM op ons hoogwaardig gesatineerd papier (150 grams), blueback papier (120 grams) of kies voor onze budgetposters (140 grams mat papier). SPOED? Géén probleem, kom maar op! Wij produceren probleemloos 50 A1 (budget) posters of 2.500 A3 premium posters binnen 1 uur. Vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen voor de retail / wekelijkse bestellingen.

Nieuw: Posters geprint op textieldoek (gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen).

Overige toepassingen: presentatieposters, retailposters, beursposters, reclameposters, stoepbordposters, aankondigingsposters, affiches (blueback), etalagebanners op textieldoek, posters voor 3-hoeksborden, abri’s & winkelposters (Point of Sale), zeildoekposters.

POSTERKLEMMEN

Stevig aluminium geanodiseerd klikprofiel in de kleur zilver (incl. ophangoogjes en afdekdopjes), wordt geleverd met zowel een boven- als onderprofiel en heeft ophangoogjes om jouw poster gemakkelijk op te hangen.

KLIKLIJSTEN

Ook voor kliklijsten kan je bij ons terecht, leverbaar in A4 / A3 / A2 / 50×70 / A1 / 70×100 of A0 formaat

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.