072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

ORDER PLAATSEN tot 10mb

 per email: info@justprintit.nl

ORDER PLAATSEN vanaf 10mb

WeTransfer.com: info@justprintit.nl 

ENVELOPPEN

De uitstraling van jouw huisstijl is erg belangrijk voor een goede eerste indruk bij vele soorten communicatie. Om goed van start te gaan, kan je de enveloppen laten aansluiten op het briefpapier en het visitekaartje. Zo heb je dezelfde soort kwaliteit qua papier, voor de gehele huisstijl. Ook voor bijv. jouw cadeaubonnen of certificaten kunnen wij een passende envelop leveren, compleet voorzien van een unieke bedrukking.

Voor onze enveloppen geldt dat deze al vanaf bijv. 100 stuks te bestellen zijn.

WORDT CREATIEF MET ONZE MAILINGENVELOP

Wij kunnen niet alleen jouw complete mailing personaliseren maar ook de envelop, inclusief klep. Per envelop kunnen wij deze voorzien van een unieke opdruk om zo de ontvanger extra te prikkelen en de response aanzienlijk te verhogen. Uiteraard geldt dit ook voor themagebonden acties zoals Kerst / Pasen / Valentijn / Sinterklaas, nooit meer teveel enveloppen op voorraad maar per thema te bestellen in iedere gewenste oplage.

 EA5 (156x220mm) | EA5/6 (110x220mm) |C4 (229x324mm) | C5 (162x229mm) | C6 (114x162mm) 

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.