072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

BROCHURES

MANUALS / HANDLEIDINGEN: OP AFROEP GELEVERD

Just Print It levert passende oplossingen als je veelvuldig printwerk op afroep nodig hebt. Wij slaan de bestanden voor je op, jij vraagt en wij draaien de exacte aantallen en kunnen deze op lokatie bij je afleveren. Voorbeelden zijn o.a.: gebruikershandleidingen, manuals, installatieinstructies, trainingsmateriaal, brochures, folders, produktcatalogi, maar ook visitekaarten, posters en stickers.

” We denken voluit met je mee. En daarin gaan we verder dan je waarschijnlijk vermoedt! “

Zo krijgt de rug bij ons standaard vanaf 20 pagina’s een speciale squarefold-nabewerking. Hierdoor ontstaat een rechte strakke rug. De squarefold geeft een luxere uitstraling en voorkomt ook het doorzakken van de brochures wanneer deze worden verpakt. Wij werken met de snelste printstraat in de regio en kunnen zeer snel leveren, dit kan al vanaf enkele stuks en op een diversiteit aan papiersoorten. Welkom bij Just Print It!

Naast het standaard brocheren (vouwen/nieten) kunnen wij de brochures ook voorzien van een metalen bindring (wire-O) in de rug (metal look / wit of zwart). Als extra optie bieden wij ook een mat transparant schutvel aan t.b.v. de voor- en/of achterzijde, vanzelfsprekend is een achterschutvel ook in zwart, wit of rood te verkrijgen. 

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.