072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

FOLDERS

Folders drukken in een kleine oplage? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!
Bij Just Print It weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit geprinte folders ontvangt, in de oplage die je zelf bepaalt. Wij leveren zowel 2-luik als 3-luik folders en rillen deze veelal in i.v.m. het openbreken van het papier in de vouw.

PAPIERSOORTEN
De keuze van papier bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het eindresultaat. Onze folders zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en papiersoorten en al vanaf een kleine oplage te bestellen. En dat op het papier dat het best bij jou past: wit, gerecycled, glimmend of juist zijdemat papier. Wij adviseren je graag!

ADVIES NODIG?

Zoveel ideeën en concepten om informatie, producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bij ieder (nieuw) concept is het verstandig om bij ons advies in te winnen over de mogelijkheden en inzet van print, offsetdruk, afwerking en verzending. Wij kunnen jou ook helpen met de opmaak, onze vormgevers staan voor je klaar!

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.