072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

CURSUS-, TRAININGS- & OPLEIDINGSMAPPEN

Het produceren van lesmappen is absoluut één van onze specialiteiten. Op afroep te bestellen en in elke gewenste oplage op de desbetreffende locatie afgeleverd. Naast dit kunnen wij ook de naam- / tafelkaarten, certificaten en notitieblokken verzorgen. Alles onder 1 dak.

Wij ontzorgen van a tot z:
Van het printen en bundelen van de inhoud (inclusief tabbladen), voor- en ruginsteek tot het verpakken en verzenden. Wij bieden een gratis opslag aan voor bestanden welke op af roep te printen zijn (altijd de juiste versie) en kunnen zeer snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen!

Ons machinepark is modern ingericht en door de beschikking over meerdere hoogvolume productiestraten is vrijwel iedere order in te plannen en wordt ook jouw deadline bij ons haalbaar! Welkom bij Just Print It.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.

INBINDEN WIRE-O

Naast compleet gevulde ringbanden, binden wij ook jouw lesmateriaal in d.m.v. een wire-O bindring. De Wire-O is leverbaar in diverse kleuren (o.a. brillux zilver, zwart & wit). Groot voordeel is dat je net als bij een kalender de bladen volledig rond kan slaan en het boekwerk vlak blijft liggen.

BEZORGSERVICE

Voor al onze vaste relaties bieden wij onze bezorgservice aan, wel zo gemakkelijk!
Vraag wel even naar de voorwaarden.