072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

NOTITIE- EN SCHRIJFBLOKKEN

Wij leveren jouw schrijfblokken met de opdruk en in de oplage die jij wilt. Al vanaf enkele stuks leverbaar. Voorzien van een lijn- of ruitpatroon, met of zonder logo en in full colour of met een zwarte opdruk. Ook het aantal vel kan jij bij ons exact bepalen, al vanaf 5 vel per blokje! Met of zonder ponsgaatjes? Géén probleem.

Als afwerking worden de vellen gelijmd als blok op een stevig kartonnen achtervel en kunnen deze voorzien van een dekvel. Het formaat en de opdruk bepaal jij: A6 – 105x148mm / A5 – 148x210mm / A4 – 210x297mm. 

AFWERKING

Je kan bij Just Print It ook kiezen om alle vellen te bundelen en te voorzien van een metalen wire-O bindring, gemakkelijk om te slaan, uit te scheuren en in diverse kleuren leverbaar (metal look, zwart of wit).

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.