072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

DO IT YOURSELF – BELETTERING

Onze plakletters en plakteksten worden standaard gesneden uit een door jou bij ons uit te kiezen kleurenfolie. Hierdoor plak je enkel de letters (als gehele tekst) en schijnt de achtergrond als het ware tussen de letters door. De door ons gebruikte hoogwaardige kwaliteitsfolie wordt veel gebruikt voor voertuigreclame, maar plak je zelf net zo gemakkelijk op ramen, meubels en wanden (let op dat deze niet met Latex is geverfd).


PLAK MET GEMAK

Al onze plakteksten kunnen gemakkelijk door jou worden geplakt en zijn voorzien van transparante tegenfolie. Deze transparante tegenfolie maakt het nog makkelijker om jou tekst uit te lijnen. Zo plak je met gemak de letters op jouw raam, caravan, boot, auto, motor, afvalcontainer, kast, deur, of waar je het ook maar op wilt plakken.

FULL COLOUR STICKERS

Wij kunnen ook stickers in full colour printen en contoursnijden in een door jouw gewenste vorm. Zo kunnen wij jouw logo exact uitsnijden en verhoog je de attentiewaarde. Ook raamstickers vallen hierdoor extra op.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.