}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

RILLEN

Met rillen maken wij als het ware een persing in het papier op de positie waar de vouwlijn komt, hiermee zorgen wij dat je een strakke vouw krijgt en het papier niet ‘breekt’. Het is mogelijk om meerdere rillijnen aan te brengen en is aan te raden vanaf 250 grams papier.

Toepassingen:
o.a. folders, omslagen van brochures, 2-luik visitekaarten en/of afspraakkaarten, menukaarten en tafelkaarten.


STANSEN

Wij kunnen digitaal stansen (contoursnijden) in papier en creëeren op deze manier exclusief en uniek printwerk. Ideaal voor kleine oplages en/of gepersonaliseerde items (kaarten, deurhangers, stuurhangers, spiegelhangers, halslabels, mailings of jouw uitnodiging).

Digitaal stansen - Hoe aan te leveren?

1)  Open Adobe Illustrator
2)  Maak 2 lagen aan, te weten: een printlaag en een contourlaag
3)  Op de printlaag maak je de opmaak wat je wilt laten printen
4)  Op de contourlaag maak je de outline om te laten stansen. Deze lijn geeft de locatie aan waarop onze digitale stansmachine gaat snijden. Stel de kleur van deze lijn in op 100% magenta.
5)  Sla de printlaag en de contourlaag apart op als PDF en lever beide bestanden bij ons aan:

Je kan jouw bestand per email (< 10mb)
of per WeTransfer (> 10mb) naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.

RONDHOEKEN

Ronde hoeken worden veelal gemaakt in visitekaartjes maar geeft ook een exclusieve en opvallende uitstraling aan flyers, waaiers, uitnodigingskaarten, tegoedbonnen en menukaarten. Bij veelvuldig gebruik van brochures, handleidingen en cursusmateriaal voorkom je op deze manier ook ezelsoren.