072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

INBINDEN

Wij binden o.a. rapporten, verslagen, boekjes, manuals, scripties en periodieken in. Voorzien van stevige PVC schutvellen voegt inbinden een extra meerwaarde aan jouw produkten toe. Wij gebruiken onder andere de volgende inbindmethodes en kunnen veelal binnen 24-uur uitleveren:

Metalen wire-O- bindrug
Een erg populaire en praktische bindvorm: Wire-O- (een metalen spiraal die door het geperforeerde binnenwerk en omslag wordt gemonteerd). De Wire-O is leverbaar in diverse kleuren (o.a. brillux zilver, zwart & wit) en kan ook voor boeken met veel pagina’s worden gebruikt. Groot voordeel is dat je net als bij een kalender de bladen volledig rond kan slaan.

Brocheren (vouwen & nieten)
Deze methode wordt veel toegepast bij boekwerkjes van maximaal 80 pagina’s (bij 80 grams papier). Wij kunnen jouw brochures d.m.v. de squarefold nabewerking voorzien van een rechte rug. De squarefold geeft een luxe uitstraling en voorkomt het doorzakken van de brochures wanneer deze worden verpakt.

Kalenderbinding
Standaard worden onze kalenders door ons digitaal gedrukt op natuurkarton (350 grams), werken deze professioneel af met een duimgat en binden de vellen samen d.m.v. een metalen ringband met kalenderhaakje.

Witte chromoluxe therm-/lijmcover
Een omslag bestaande uit een transparante voorzijde en een chromolux (glanzend karton) achterzijde waar het document in gelijmd wordt.

Velobind
Uiterst sterke bindmethode. Zeer geschikt voor rapporten en jaarverslagen. Duurzaam bindsysteem die stevige bindrugpinnen heeft die permanent samenlassen om vertrouwelijke rapporten en geclassificeerde documenten fraudebestendig en veilig te houden. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart & wit

Channelbind
De vellen worden in de rug geklemd d.m.v. een metalen klemrug, verkrijgbaar in zowel hard- als softcover.