072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

RECLAMEBORDEN

Just Print It levert borden voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of je nu graag zelf jouw naam groot op de gevel wilt bevestigen, je bedrijf op wilt laten vallen langs de sportvelden, jouw verkoopkar wilt verfraaien met makkelijk aan te brengen borden voorzien van jouw producten: wij kunnen dit allemaal voor je leveren.

Jouw boodschap als reclamebord, gevelbord, naambord of raambord op o.a.:
Dibond / Terspa / Forex / Karton / Kanaalplaat / Foamplaat / Plexiglas, Perspex… 

WIJ MAKEN HET IN DE VORM DIE JIJ WILT!

Dibond sandwichpaneel kunnen wij in elke gewenste vorm contoursnijden. De afbeelding wordt direct op de plaat geprint en vervolgens contourgesneden. Zo kunnen wij jouw order snel en in hoge kwaliteit leveren.

PARKEERBORDEN

Onze  aluminium parkeerpalen met een fraai lichtgebogen topbord voorzien wij van jouw logo en/of tekst en zijn gemakkelijk in de te plaatsen. Heb je al een staander staan en wil je een ander bordje hierop bevestigen? Ook voor een enkel bordje kan je bij ons terecht, welkom bij Just Print It.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.