072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

SPANDOEKEN

Wij kunnen jouw spandoek in alle denkbare formaten leveren. Het door ons geleverde materiaal is zowel indoor als outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificering. Ook leveren wij jou de elastieke spanners (spinhaken) en indien gewenst het complete buizenframe die je gemakkelijk zelf kan bevestigen.

Standaard leveren wij onze spandoeken in een gramsgewicht van 510 gr/m2, dit is ruimschoots voldoende voor 90% van de toepassingen. Wens je echter een slag zwaarder? Ook dit kan bij Just Print It! Wij bieden je dan een hoogwaardige en extra stevige kwaliteit van maar liefst 610 g/m2. Beide doeken zijn brandwerend (B1).

MESHDOEK

Meshdoek heeft een matte open structuur en een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Hierdoor komt er minder spanning op het doek te staan.
Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager: 270 gr/m2

OVERIGE MATERIALEN

Wij kunnen ook textieldoek (backdrop) leveren welke voorzien is van een tunnelzoom, dit doek is gemakkelijker en lichter (200 gr/m2). Stel gerust je vraag aan ons, wij beantwoorden deze graag!

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.