072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

PERSONALISEREN – MAILING

Een mailing is een effectieve vorm van gericht adverteren. Jij levert ons een PDF (vaste data) en een Excel-lijst (variabele data) en wij doen de rest: printen, sorteren, verwerken, couverteren en verzenden.

Het verwerken van variabele data is één van onze specialisaties; snel, efficiënt en betrouwbaar. Wij zijn je graag van dienst om samen met jou een doeltreffende en pakkende mailing te produceren en gaan zelfs nog een stap verder en personaliseren zelfs de drager (envelop) en kunnen tevens de klep voorzien van een opdruk.

Toch iets anders dan een standaard envelop?
Denk dan eens aan onze transparante mailingenveloppen, glashelder en onderscheidend op de mat!

Lever je vaste data aan als PDF

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (< 10mb)
of per WeTransfer (>10mb) naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.

Lever je variabele data (NAW-gegevens) aan als Excel:

Celindeling Excel

Benoem de velden in veldlijn 1 onder A / B / C / D / E / F, zie onderstaand voorbeeld:
1A = Voornaam / 1B = Tussenvoegsel / 1C = Achternaam / 1D = Straat / 1E = Postcode / 1F = Plaats

Onder deze velden (veldlijn 2 en verder) vul je de gegevens per klant, abonnee of lid in.

Sla het document op en lever deze apart of samen met de te personaliseren PDF bij ons aan. Vervolgens zorgt onze DTP-afdeling voor de mailmerge en combineert jouw gegevens van Excel met de aangeleverde PDF.

HOE PERSOONLIJKER HOE EFFECTIEVER

Denk bijvoorbeeld eens aan een brief met uitneembare kaart. Op deze wijze verhoogt de response op jouw mailing aanzienlijk! Een persoonlijk schrijven met een uitneembare ID-card voor de ontvanger, welke kan worden gebruikt als: kortingsbon, kadobon, verzekeringsbewijs, lidmaatschapskaart, bezoekers- of registratiepas, garantiebewijs of licentiekaart. Het kan allemaal, welkom bij Just Print It!