072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

CLUBBLADEN EN MEER…

Just Print It is de printspecialist voor jouw kerkblad, parochieblad of ander verenigingsblad. Wij verzorgen het drukken en eventueel verzenden voor een aantrekkelijke prijs. Tevens mogen wij een 9%-btw tarief garanderen bij minimaal 4 uitgaven per jaar, hierdoor bespaar je direct 12% aan btw!

Dagelijks worden onze printstraten ingezet ter vervaardiging van diverse soorten printwerk voor verenigingen (clubbladen), wijkpanels (wijkbladen), scholengemeenschappen (schoolkranten en schoolgidsen) en stichtingen (periodieken, nieuwsbrieven / -bladen). Wij informeren je graag over de beste (voordeligste) oplossing.

Ook informatieposters, flyers, folders, roll-up banners en spandoeken bestel je gemakkelijk bij Just Print It.


ABONNEMENTSTARIEVEN

Wil je samen met ons bekijken welke kosten wij voor jouw vereniging kunnen besparen? Door het afsluiten van bijv. een abonnement gun je ons de vervaardiging van het clubblad en doen wij iets terug door een zeer aantrekkelijke prijs te garanderen.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.