072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service

N Bezorging mogelijk

 Volg ons op:

ALUMINIUM DECOFRAME

Een robuust aluminium decoframe vormt de basis voor het spannen van het geprinte textiel. Op de rand van het doek brengen wij een pees aan, deze pees duw je gemakkelijk in de uitsparing aan de zijkant van het frame, het doek spant zich op deze manier vanzelf. Het wisselen gaat snel en eenvoudig, binnen enkele minuten heb jij jouw nieuwe doek strak ingespannen. Géén minimale bestelgrootte en leverbaar vanaf 1 exemplaar.

WAND, PLAFOND OF VRIJSTAAND

Onze decoframes kan je gemakkelijk zelf aan de wand monteren, maar het is ook mogelijk deze te bevestigen aan het plafond. Ook een vrijstaande opstelling is mogelijk; ideaal bij een productpresentatie of als bewegwijzering.

CANVAS MODERNE STIJL

Als je jouw mooiste foto op canvas wilt dan kan dit natuurlijk bij ons, echter wil je een moderne en strakke uistraling? Dan kies je voor ons decoframe. Jij levert jouw mooiste foto aan en wij doen de rest.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.