072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

ORDER PLAATSEN tot 10mb

 per email: info@justprintit.nl

ORDER PLAATSEN vanaf 10mb

WeTransfer.com: info@justprintit.nl 

SCRIPTIES & VERSLAGEN

 Je opleiding is bijna afgerond, alleen jouw scriptie moet in de late of juist vroege uurtjes nog worden voorzien van de juiste input. Maar red je dit wel qua deadline? Hoe moet je dit zo snel printen en waar laat je dit dan nog op tijd inbinden?

Zoek niet verder en besteed je extra vrijgekomen tijd aan je scriptie. Wij staan op werkdagen klaar om je van dienst te zijn en je te helpen om jouw scriptie die uitstraling te laten krijgen die het verdient! Het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen voor een PDF. Wij printen deze voor je uit, voorzien jouw scriptie van schutbladen en binden deze professioneel in met een metalen bindring (wire-O). Desnoods klaar terwijl je wacht!

Werk je op een laptop?
Neem deze dan altijd voor de zekerheid mee, zo kunnen wij samen met jou (op tijd) nog eventuele foutjes wegpoetsen en zorgen voor een perfect eindresultaat.

TIP: MAAK EEN PRINTAFSPRAAK

Om je helemaal te ontzorgen kan je bij ons een printafspraak maken, zo reserveer je tijd om bij ons jouw scriptie op het gewenste tijdstip te laten printen en/of in te binden. Dit kan op elke werkdag.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.