072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service

N Bezorging mogelijk

 Volg ons op:

AL 25 JAAR REGIO’S SNELSTE REPROSERVICE

Onze reproservice is de modernste en snelste in de regio, bij vele al jaren het vertrouwde reproadres. En dat is sinds ons bestaan (1995) altijd onze insteek geweest. Meerdere keren per week wordt er gebruik gemaakt van onze bezorgservice: Wij zijn in staat om te functioneren alsof het een eigen interne reproafdeling betreft, alleen wellicht sneller en voordeliger! Neem de proef op de som en laat je verbazen!

Laat je regelmatig tekeningen afdrukken?
Dan zorgen wij voor de beste prijs en kunnen jouw opdracht ook op locatie weer afleveren of naar je opsturen! Informeer naar de mogelijkheden, wij heten je alvast hartelijk welkom bij Just Print It, jouw partner in repro!

BOUWTEKENINGEN

Een print / plot, kopie of scan is door ons snel gemaakt:
Met onze nieuwe HP Pagewide 5100 XL MFP maken wij razendsnel en haarscherpe plots / prints, scans en kopieën van tekeningen (zowel kleur als in zwart-wit). Voordelen van onze reproservice:

•  Waterbestendige inkten die nauwelijks hinder ondervinden van UV-licht (verkleuring).
•  De markt verandert en vraagt om snelle leveringen, wij garanderen die tot zelfs binnen het uur:
Haarscherpe afdrukken in een razendsnel tempo: 20 A1 tekeningen per minuut.
•  Door onze inline vouwstraat kunnen wij al jouw tekeningen volautomatisch in 1 gang vouwen:
   DIN A4-vouw, smalle vouw tbv insteekhoezen, inbindstrook: met of zonder ponsgaten!
•  Ook (budget) retailposters worden in een handomdraai geprint en dit al vanaf enkele stuks.

SCANNEN VAN TEKENINGEN

Laat je tekening of archief door ons digitaliseren en omzetten naar PDF. Elke pdf kunnen wij vervolgens voorzien van een project- en/of tekeningnummer en rangschikken dit op de wijze zoals jij dit het liefst wilt. Wil je liever een ander bestandsformaat zoals JPG of TIFF? Geef dit van te voren even aan en wij zorgen ervoor!

PLASTIFICEREN – PRESENTATIEBORDEN & MEER…

Ook kunnen wij tot een breedte van 100cm jouw tekening (poster / tuinschets / plankaart) plastificeren of  kunnen wij jouw impressie verlijmen op foamplaat met als resultaat een lichtgewicht presentatiebord. Wat te denken van Roll-Up banners die samen één achterwand vormen of spandoeken voor op de bouwplaats.

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.