072 572 70 42 - MA t/m DON 9:00-17:00 & VRIJDAG 9:00-16:00 - Snel een reactie nodig? Mail ons: info@justprintit.nl

}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

TEXTIELDRUK

Een bedrijfslogo aanbrengen op bestaande bedrijfskleding? Een fotocollage afgedrukt op een t-shirt of shirts voor jouw personeels- / vrijgezellenfeest, zelfs babyrompertjes, slabbetjes en mutsjes kunnen wij voorzien van een opdruk, zelfs kussenslopen (max opdruk: 40x30cm) of een keuken- / bbq-schort bedrukken we d.m.v. flexdruk.

FLEXDRUK

Met onze flexdruk bedrukken wij het textiel met een ontwerp welke uitgesneden is uit gekleurde folie, het is mogelijk om te bedrukken met maximaal 2 kleuren. Met onze hittepers brengen wij de folie (flex) aan op het textiel. Het voordeel van deze manier van bedrukken is dat het al mogelijk is bij een afname van één stuk. 

PROMODRUK

Promodruk is voor promotionele doeleinde en kan in full colour op licht gekleurd textiel worden gebruikt. De kleuren kunnen echter wel na enkele keren wassen al gaan vervagen. Voor enkele keren gebruik een prima keus, zeker voor ludieke acties: vrijgezellenfeest, 50 jaar, geslaagd etc…

Lever je bestand aan als PDF...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.