}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

BOUWTEKENINGEN

Een print / kopie of scan is door ons snel gemaakt, klaar terwijl je wacht.
Wij maken razendsnel en haarscherpe afdrukken, scans en kopieën van tekeningen in zowel kleur als in zwart-wit voor o.a. calculatiebureau’s, bouwbedrijven, gemeentelijke instellingen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, commerciële organisaties, architectenbureau’s en makelaars.

Ook als particulier ben je van harte welkom om jouw bestaande tekening bijv. te spiegelen, reproduceren of te scannen naar PDF. De tekeningen worden gratis gevouwen naar A4 formaat of indien gewenst voor je opgerolt.

Laat je regelmatig tekeningen afdrukken?
Dan zorgen wij voor de beste prijs en kunnen jouw opdracht ook op locatie weer afleveren of naar je opsturen!


SCANNEN – PLASTIFICEREN

Laat je tekening en/of archief door ons digitaliseren en omzetten naar een PDF. Elke PDF voorzien wij van een project- en tekeningnummer en rangschikken dit op de wijze zoals jij dit het liefst wilt. 

Ook kunnen wij tot een breedte van 100cm jouw tekening (poster / tuinschets / plankaart) plastificeren of  kunnen wij jouw impressie verlijmen op foamplaat.

Lever je bestand aan als PDF. Lees verder...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.