}  Snelle levering

N Persoonlijke service met korte lijnen

N Eigen productie

BOUWTEKENINGEN

Een print / plot, kopie of scan is door ons snel gemaakt, klaar terwijl je wacht!
Met onze nieuwe HP Pagewide 5100 XL MFP maken wij razendsnel en haarscherpe afdrukken, scans en kopieën van tekeningen in zowel kleur als in zwart-wit. 

Snelste repro in de regio
Wij hebben met de HP Pagewide 5100 XL MFP een productiecapacitiet tot 20 A1 afdrukken per minuut, wat neerkomt op ruim 1.000 tekeningen per uur. Géén deadline is ons te gek!

Van architectenbureau’s en bouwbedrijven tot overheidsinstellingen en projectontwikkelaars
Snel kunnen schakelen en leveren is een pré, tijd is kostbaar en door onze korte lijnen en vaste contactpersonen zijn wij instaat om te functioneren alsof het een eigen interne reproafdeling betreft. Vele calculatiebureau’s, bouwbedrijven, gemeentelijke instellingen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, commerciële organisaties, architectenbureau’s en makelaars hebben reeds de weg naar Just Print It gevonden of stappen over op onze reproservice (gemak, snelheid en kostenbesparend). Neem de proef op de som en laat je verbazen!

Ook als particulier ben je van harte welkom om jouw bestaande tekening bijv. te spiegelen, reproduceren of te scannen naar PDF. De tekeningen worden gratis gevouwen naar A4 formaat of indien gewenst voor je opgerolt.

Laat je regelmatig tekeningen afdrukken?
Dan zorgen wij voor de beste prijs en kunnen jouw opdracht ook op locatie weer afleveren of naar je opsturen! Informeer naar de mogelijkheden, wij heten je alvast hartelijk welkom bij Just Print It, jouw partner in repro!


SCANNEN VAN TEKENINGEN

Laat je tekening of archief door ons digitaliseren en omzetten naar PDF. Elke pdf kunnen wij vervolgens voorzien van een project- en/of tekeningnummer en rangschikken dit op de wijze zoals jij dit het liefst wilt. Wil je liever een ander bestandsformaat zoals JPG of TIFF? Geef dit van te voren even aan en wij zorgen ervoor!


PLASTIFICEREN – PRESENTATIEBORDEN & MEER…

Ook kunnen wij tot een breedte van 100cm jouw tekening (poster / tuinschets / plankaart) plastificeren of  kunnen wij jouw impressie verlijmen op foamplaat met als resultaat een lichtgewicht presentatiebord. Wat te denken van Roll-Up banners die samen één achterwand vormen of spandoeken voor op de bouwplaats.

Lever je bestand aan als PDF. Lees verder...

Waarom PDF?

Documenten aanleveren als PDF heeft vele voordelen. De opmaak blijft hetzelfde waardoor de kwaliteit behouden blijft en objecten bijvoorbeeld niet verspringen. Zo kan het bestand niet aangepast worden en blijven o.a. de gebruikte lettertypes behouden en kom je bij de ontvangst van jouw bestelling nooit voor verrassingen te staan.

Aanleveren / plaatsen bestelling:
Je kan jouw bestand per email (onder de 10 mb) of per WeTransfer (boven de 10 mb)
naar info@justprintit.nl toesturen.

Wil je van te voren even de prijs weten en een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Géén probleem, vemeld dit even bij jouw aanvraag en dan gaan wij op werkdagen direct voor jou aan de slag. Graag willen wij dan wel het gewenste aantal, papiersoort en levertijd van je weten.